Popmuziek Effectieve AdWords campagnes voor poppodia popfestivals popconcerten 1

Google en Facebook advertenties voor popmuziek

Popconcerten, popfestivals of andere muziekevents voor popmuziek online onder de aandacht brengen? Lees verder.

Er zijn jaarlijks meer dan honderd festivals voor popmuziek in Nederland. Denk aan Amsterdam Dance Event, Pinkpop, Zwarte Cross Festival, Lowlands of Eurosonic Noordersslag. Er zijn echter jaarlijks nog veel meer popconcerten. Het toenemend aantal festivals en popconcerten zorgt voor een strijd om de aandacht van potentiële bezoekers.

Online advertentiecampagnes voor volle zalen

Ik ben marketeer en gecertificeerd voor Google AdWords, ook wel SEA genoemd. Voor Podium de Vorstin in Hilversum - die voornamelijk popmuziek programmeert - verzorg ik sinds maart 2016 de Google AdWords-campagnes (SEA). Deze campagnes blijken de ticket sales een flinke boost te kunnen geven. Daarnaast is het mijn uitdaging om websites hoger in Google Zoeken te krijgen (Zoekmachinemachine-optimalisatie of SEO), waardoor een website meer aandacht en traffic krijgt en de kans op kaartverkoop stijgt.

Mijn ervaring bij Podium de Vorstin is ook te gebruiken bij de ticket marketing van pop festivals/muziekfestivals of andere poppodia. Als jullie in het marketingteam nog geen expertise hebben voor AdWords-campagnes of Zoekmachine-optimalisatie, dan zou ik daar graag eens over van gedachten willen wisselen. Ik werk overigens zelfstandig (zzp/freelance), dus geen groot bedrijf met hoge overheadkosten.

Jouw muziekevent in the picture

Tekstadvertenties of banner/display-advertenties hebben een groot bereik op het Google netwerk. Anderzijds kun je de plaatsing van tekst of beeldadvertenties op internet nauwkeurig afstemmen op een niche doelgroep of zelfs binnen een regio, stad of dorp. Mocht je voor de ticket marketing op zoek zijn naar iemand die AdWords campagnes kan maken voor aankondigingen van concerten, uitvoeringen of een cd release, én kennis heeft van de popmuziek danwel de doelgroep van popmuziek liefhebbers goed kent, ga dan naar de pagina contact.

Offerte aanvragen

Ik kan nagenoeg alles regelen voor de promotie van popmuziek: van ontwerp en opmaak tot eindproduct zoals drukwerk en advertenties. Daarmee bespaar jij tijd en werk. Bovendien denk ik met je mee wat betreft marketing, communicatie en verkoop. Voor een concrete offerte voor jouw project ga direct naar de pagina contact.

PS Naast adverteren op Google AdWords kan ik ook advertenties voor popmuziek verzorgen op andere advertentiemedia, zoals adverteren op Facebook (Ads & Pixel), Instagram of Youtube. Voor andere culturele evenementen / events is dat ook mogelijk.

Adwords, online advertenties voor klassieke muziek op internet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SpijkerMarketing
Average rating:  
 1 reviews
by Pietje Puk on SpijkerMarketing
Pagina Popmuziek

'n Interessante pagina!

Tnx Pietje!

Summary
Event
The Eagles Legacy
Location
Hilversum, x,Podium de Vorstin,x-x
Starting on
07/09/2018
Ending on
07/09/2018
Description
Een tribute aan de Amerikaanse superband The Eagles.
Offer Price
EUR 12,50