Google advertenties voor klassieke muziek

klassieke muziek google adwords advertenties sea orkest ensemble duo trio solist zzp zzp-er freelancer marketing bureau opera 594592_640

Recital, concert of muziekuitvoering voor klassieke muziek onder de aandacht brengen? Lees verder.

Ik ben marketeer en gecertificeerd voor Google AdWords, ook wel SEA genoemd. Ik heb "roots" in de klassieke muziek. Ik heb aan het Koninklijk Conservatorium in De Haag gestudeerd. Na mijn afstuderen heb ik enkele jaren in de klassieke muziek gewerkt. Daarna heb ik de sector kunst en cultuur verlaten en ben een andere weg ingeslagen, de weg van verkoop en marketing voor commerciële bedrijven.

Advertentiecampagnes voor volle zalen

Momenteel werk ik als zzp-er / freelancer en maak onder meer AdWords en AdGrants advertenties voor diverse opdrachtgevers in diverse branches. Klassieke muziek is echter nog steeds mijn passie. Het lijkt me daarom erg leuk en intrigerend om advertentie-campagnes voor Google AdWords of Google AdGrants te maken voor een première, uitvoering, recital of concert met klassieke muziek / serieuze muziek (alle stijlperioden).

Jouw muziekuitvoering in the picture

Tekstadvertenties of banner/display-advertenties hebben een groot bereik op het Google netwerk. Anderzijds kun je de plaatsing van tekst en beeldadvertenties op internet nauwkeurig afstemmen op een niche doelgroep of zelfs binnen een regio, stad of dorp. Mocht je op zoek zijn naar iemand die AdWords campagnes kan maken voor aankondigingen van concerten, matinees, uitvoeringen of een cd release, én kennis heeft van de klassieke muziek danwel de doelgroep van klassieke muziek liefhebbers goed kent, ga dan naar de pagina contact.

Offerte aanvragen

Ik kan nagenoeg alles voor je regelen voor de promotie van klassieke muziek: van ontwerp en opmaak tot eindproduct zoals drukwerk en advertenties. Daarmee bespaar je tijd en werk. Bovendien denk ik met je mee over marketing, communicatie en verkoop. Voor een concrete offerte voor jouw project ga direct naar de pagina contact.

PS Naast adverteren op Google AdWords kan ik ook advertenties voor klassieke muziek verzorgen op andere advertentiemedia, zoals adverteren op Facebook, Instagram of Youtube. Voor andere culturele evenementen / events is dat ook mogelijk.

adwords, online advertenties voor klassieke muziek op internet.

Summary
Event
Klassieke muziek
Location
Amsterdam,
Starting on
11/09/2018
Description
POLO DE HAAS: CANTO OSTINATO PLUS
Offer Price
EUR 32,50